Cinema Estrena

ESTRENA

b.s

Un nou atac contra la Casablanca

Roland Emmerich es va avançar molts anys a l'onada de pel·lícules apocalíptiques que ens envaeix actualment amb Independence day (1996) i ha reincidit en el gènere d'acció i catàstrofes amb títols com ara Godzilla (1998), El día de mañana (2004) o 2012. Gratacels i ponts que s'esfondren i multituds que moren a causa de cataclismes naturals o d'atacs alienígenes formen part d'una filmografia que no ha aportat gran cosa a l'evolució recent del cinema, però que ha arribat a milions d'espectadors. D'origen alemany, Emmerich té una especial afició a donar paper a ficticis presidents dels EUA (amb un punt d'ironia, assegura), que tant agafen un avió per combatre extraterrestres (Independence day) com prefereixen morir salvant innocents abans de sobreviure amb els poderosos en una mena d'arca de Noè (2012).

Tenint en compte els precedents, no és estrany que el president nord-americà de torn (ara encarnat per Jamie Foxx) formi una estranya parella amb un agent secret que aspira a treballar a la Casablanca (Channing Tatum) per intentar sobreviure a un atac terrorista contra la seu presidencial. En la línia de La jungla de cristal, la pel·lícula mostra dos personatges tancats en un espai i intentant sobreviure. Inclou molta acció i no té altre objectiu, segons Roland Emmerich, que oferir entreteniment pur i simple.

Asalto al poder
Direcció: Roland Emmerich Int.: Channing Tatum, Jamie Foxx


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Asalto al poder

«Asalto al poder»

Gènere: Thriller
Direcció: Roland Emmerich.
Intèrprets: Channing Tatum, Maggie Gyllenhaal, Jamie Foxx, James Woods.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a