Cinema Estrena

BREUS. D'ESTRENA / B.S

Percy Jackson y el mar de los monstruos
Direcció: Thor Freudenthal Interpretació: Logan Lerman, Alexandra Daddario, Sean Bean Gènere: Acció / aventures País: EUA, 2012
Sobredosi d'acció i efectes digitals en la segona entrega de les aventures de Percy Jackson. En la línia de Furia de titanes, combina la mitologia grega amb el cinema d'acció per a adolescents contemporani.
Afterparty
Direcció: Miguel Larraya Interpretació: Luis Fernández, Úrsula Corberó, David Seijo, Alicia Sanz Gènere: Terror País: Espanya, 2013
Després d'una festa salvatge, un famós actor televisiu queda atrapat en una casa amb tres noies i rep vídeos pel mòbil de violents assassinats d'altres companys de gresca. Versió espanyola de l'anomenat slasher teen (gore adolescent).
El comandante y la cigüeña
‘Il comandante e la cicogna' Direcció: Silvio Soldini Interpretació: Valerio Mastandrea, Alba Rohrwacher, Claudia Gerini Gènere: Comèdia País: Itàlia, 2013
El director de la premiada Pan y tulipanes torna amb una comèdia coral que barreja diverses històries i reflecteix un país a la deriva però que és ple de vitalitat i esperança.
Infiltrators
' Direcció: Khaled Jarrar Gènere: Documental País: Emirats Àrabs, 2012
La programació El Documental del Mes proposa la pel·lícula de l'artista visual i cineasta Khaled Jarrar: mostra com homes, dones i nens palestins arrisquen la seva vida per creuar el mur a l'altra banda de Jerusalem. “Continuarem passant, encara que construeixin mil murs”, diu un dels protagonistes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.