cultura

Elx homenatjarà Estellés amb música, poesia i una exposició

El Tempir organitza la IV Setmana dedicada al poeta de Burjassot entre el 23 i el 27 de setembre

El cantautor Natxo Gironés actuarà en el sopar del dia 27 en el Casal Jaume I

L'Associació Cívica per la Llengua El Tempir d'Elx homenatjarà el poeta valencià Vicent Andrés Estellés aquest mes de setembre durant la IV Setmana Vicent Andrés Estellés que ha organitzat en la capital il·licitana i per a la qual ha programat diferents actes.

L'homenatge començarà el dia 23 amb la inauguració de l'exposició “Vicent Andrés Estellés: Cronista de record i esperances” en l'Espai Cultural Obert de l'aulari Altabix de la Universitat Miguel Hernández d'Elx. La mostra es presenta en col·laboració amb la mateixa universitat i l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.

El dia 26, els actes es traslladaran a la llibreria Ali-i-Truc, on Joan Carles Martí i Casanova presentarà el poemari Suite de València, de Marisol Gonzàlez Felip. Es tracta d'un poemari rescatat de l'oblit en el qual l'autora homenatja el poeta, un Estellés enamorat de València, dels seus habitants i dels seus indrets.

Finalment, la setmana Estellés clourà amb el sopar anual en el Casal Jaume I d'Elx en què actuarà el cantautor Natxo Gironés, que ha donat vida a la poesia d'Estellés musicant alguns dels seus texts més destacats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.