Cinema Estrena

BREUS. D'ESTRENA / B.S

Justin y la espada del valor
Direcció: Manuel Sicilia Gènere: animació (aventures) País: Espanya, 2013
El director Manuel Sicilia i l'actor Antonio Banderas –com a productor i posant la veu al protagonista–, eren darrere l'èxit de l'animació espanyola El lince perdido i tornen a fer tàndem en aquest film d'aventures medievals sobre un nen que vol ser cavaller.
Omnívoros
Direcció: Óscar Rojo Interpretació: Mario de la Rosa, Fernando Albizu, Paco Manzanedo Gènere: thriller País: Esp., 2013
Després de debutar amb Brutal box, sobre un home que triomfa amb una web de continguts de violència extrema, Óscar Rojo estrena aquesta història d'un crític gastronòmic que descobreix un restaurant clandestí on es practica el canibalisme.
Incondicional
‘Unconditional' Direcció: Brent McCorkle Interpretació: Lynn Collins, Michael Ealy, Bruce McGill Gènere: drama País: EUA, 2013
Una dona veu destruïda la seva existència quan assassinen el seu marit. Però la seva vida fa un altre tomb quan retroba Joe, un amic d'infantesa. Film basat en la història real de Papa Joe: un home malalt dels ronyons que va fundar una organització per a nens orfes.
¿Abandonados?
Direcció: Geppe Monrós Gènere: documental País: Catalunya, 2013
Racons abandonats de tot Europa van ser filmats durant un viatge en furgoneta per 24 països que va durar 13 mesos. Són el punt de partida d'una reflexió sobre la necessitat de reutilitzar aquests llocs i les diferents maneres de fer-ho. Es pot veure als cinemes Girona de Barcelona el 25 de setembre i el 2 i 9 d'octubre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.