La banda New York All Stars obre la novena edició de Xàbia Jazz

Enguany s'hi concentra tot el programa en tan sols tres dies i es clou dijous vinent

La novena edició del Festival Xàbia Jazz arranca amb algunes de les figures més brillants del gènere: la banda New York All Stars, integrada pel trompetista Jim Rotondi, el saxofonista Grant Stewart, el contrabaixista John Webber i el bateria Willie Jones III, que pujaran a l'escenari d'aquesta localitat d ela comarca de la Marina acompanyats del pianista Fabio Miano, col·laborador habitual de tots ells en les gires per tot l'Estat.

El festival encara la seua novena edició amb el format molt reduït degut a l'ambietn de crisi global en que s'hi troba l'economia en el seu conjunt, i que ha afectat de manera particular i agressiva al món del jazz.

Tot i això, aquesta reducció de dies de concert, no ha afectat la qualitat del programa ni suposa cap gir en la línia de coherència que ha caracteritzat el festival d'estiu. De fet, comença dimarts 4 d'agost amb l'actuació del grup New York All Stars i continua dimecres amb un dels punts de referència que esperen els afeccionats a aquest gènere musical: la presentació del projecte discogràfic que s'enregistra cada any i que, en aquesta ocasió recull el treball de Ramon López, baterista amb residència a París que aporta la seua visió musical des del vessant del free jazz.

Aquesta curta edició s'hi tanca dijous 6 d'agost amb l'actuació estel·lar del trio de Kenny Barron.

Tots els concerts se celebren a les 22.30 hores a la plaça de la Constitució de la vila de Xàbia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.