Llibres

RECOMANACIONS. BREUS

filles úniques
Text:Andreu Martín Il·lustració: Juan Berrio Editorial: Cruïlla Pàgines: 153 Preu: 8,40 euros A partir de: 10 anys
El multidisciplinari Andreu Martín ens ofereix una novel·la d'humor per a joves basada en una història real. La Paula i l'Alícia tenen un pla per deixar de ser filles úniques. El que no preveuen és que la seva iniciativa capgirarà una festa d'aniversari i la troca s'anirà embolicant fins a convertir-se en una trama d'acció.
l'èlia va de bòlit
Text: Llorenç Capdevila Il·lustració: Marta Biel Editorial: Barcanova Pàgines: 128 Preu: 8,70 euros A partir de:7 anys
L'Èlia és una nena divertida que, com li passa a molta gent, va sempre amb el coet al cul. Un dia es desperta convertida en la seva simpàtica gossa, l'Espurna. En comptes d'angoixar-se, ho aprofita per enfrontar-se a la mare, a la cangur, a una colla de gossos vagabunds... Fins i tot tindrà temps de fer algun nou amic.
traieu-me d'aquí
Text: James Patterson Il·lustració: Laura Park Traducció: M. Àngels Guiu Editorial: Estrella Polar Pàgines: 284 Preu: 14,90 euros A partir de: 10 anys
Segon lliurament de la sèrie Els pitjors anys de la meva vida, protagonitzada per l'adolescent Rafe Khatchadorian i els seus amics. L'edició, molt dinàmica, combina el format de còmic, el llibre il·lustrat i la novel·la convencional i, en aquesta ocasió, inclou un miniequip amb tres bromes clàssiques.
el cementiri
Text: Gerard Guix Editorial: Columna Pàgines: 172 Preu: 17,95 euros A partir de: 15 anys
Gerard Guix ofereix una nova novel·la a cavall entre els joves i els adults després d'El prodigi, L'enginy i El talent. En aquest cas, la trama està ambientada en un futur no gaire llunyà en què està prohibit enterrar els cadàvers a terra per falta d'espai. Idealistes com Isobel es rebel·len contra aquesta imposició i, per a ella, el cementiri serà un paradís.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.