cultura

L'alcalde de Paterna enganya la ciutat amb la recuperació de la vila romana

Compromís descobreix que la subvenció dels 60.000 euros de la Diputació no està concedida i que no existeix cap encomana a Gespa per valor de 80.000 euros

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, manifesta que el Partit Popular porta almenys un any enganyant al municipi sobre una possible inversió en la Vila Romana, de cara a la seua recuperació, rehabilitació i conservació.

El regidor ecovalencianista assegura el que s'ha sabut, “no té cap intenció urgent d'invertir ni un euro en posar-la en valor ni en restaurar res. El patrimoni històric de Paterna només és pedra bruta i vella per al PP”.

Juanma Ramón explica que han descobert que l'expedient de la subvenció de 60.000 euros que s'havia demanat a la Diputació està més que tancat i sense que els diners hagen arribat. Amb la qual cosa queda clar que el projecte que havia fet l'arqueòleg municipal per a recuperar la Vila Romana, i que estava condicionat a rebre la dita subvenció, es quedarà per a sempre al calaix de l'oblit.

A més a més, “el PP continua mentint sense cap mirament, ja que s'atreveix a dir en premsa que aquesta setmana mateix van a invertir 80.000 euros en treballs de cobriment i d'eliminació de brutícia i matolls, a més de posar una tanca”, però en el consistori ningú sap donar raó sobre aquest tema.

Des de fa quinze dies existeixen informes tècnics que condicionen els treballs a una modificació del planejament, que durà el seu temps, i a una proposta d'incloure les despeses en el pressupost de 2014, la qual cosa confirma que la recuperació i conservació de la Vila Romana de Paterna tardarà molt de temps en ser una realitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.