cultura

Es clou a Morella el IV Curs d'introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

La capital d'els Ports ha acollit un total de quatre congressos en aquest mes d'octubre que han suposat un important impacte econòmic a la ciutat

Morella va clausurar dissabte a la nit, el IV Curs d'introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger. Aquesta trobada s'ha celebrat per quart any consecutiu a les localitats de Vinaròs i Morella, i ho han tornat a organitzar l'Institut Ramon Llull, la Xarxa Vives d'Universitats i l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Dissabte, la Sala de Justícia de l'Ajuntament de Morella va acollir l'acte de cloenda, que comptava amb la participació de l'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, el director de l'àrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon Llull, Andreu Bosch, i la secretària de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, Verònica Cantó.

Des de les tres institucions organitzadores es destacaven les bones relacions existents i ressaltaven la importància de la nostra llengua. A més, també es felicitaven per la consolidació d'aquest curs, que ha tornat a completar les 40 places previstes.

Ciutat de congressos

Durant aquest mes d'octubre, Morella ha estat seu de quatre cursos i trobades que han suposat un important impacte econòmic a la ciutat. La roda d'aquests esdeveniments va començar el primer cap de setmana del mes, amb la visita d'alumnes de la Facultat de Geografia de la Universitat de València i la Jornada pràctica d'Actualització Respiratòria.

Després, li va seguir la XVª Trobada del Triangle Jove, el cap de setmana passat, i aquest, el IV Curs d'introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger.

Aquestes trobades han fet que la localitat es beneficie d'un important impacte econòmic, especialment en hotels, bars, restaurants o comerços.

Precisament, el posicionament de Morella com una ciutat de congressos és un dels principals objectius per a l'any vinent, en el què es commemorarà el 600 aniversari de la trobada més important que ha viscut la ciutat, quan es van reunir durant diverses setmanes el Papa Luna, el rei Ferran d'Antequera i Sant Vicent Ferrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.