Cinema Estrena

BREUS. D'ESTRENA / B.S

Thor: El mundo oscuro
‘Thor: The dark world' Direcció: Alan Taylor Interpretació: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins Gènere: Fantasia i aventures País: EUA, 2013
Després de Thor i Los Vengadores de Marvel, el superheroi interpretat per Chris Hemsworth torna per restablir l'ordre al cosmos, en una altra gran producció de Marvel.
Doreamon i Nobita Holmes al misteriós Museu del Futur
Direcció: Yukiyo Teramoto Gènere: Animació País: Japó, 2013
Emès per Televisió de Catalunya des de fa un munt d'anys, l'incombustible gat creat per Fujiko F. Fujio salta de nou a la pantalla gran, amb el nen Nobita fent de detectiu, en unes aventures ambientades en un museu ple de misteris.
Don Jon
Direcció: Joseph Gordon-Levitt Interpretació: Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson, Julianne Moore Gènere: Comèdia dramàtica País: EUA, 2013
Debut com a director i guionista de l'actor Joseph Gordon-Levitt (Looper), que també encarna el protagonista, un home enganxat al porno que s'enamora d'una dona que veu massa films romàntics.
El viaje de Bettie
‘Elle s'en va' Direcció: Emmanuelle Bercot Interpretació: Catherine Deneuve, Nemo Schiffman, Gérard Garouste, Camille Gènere: Drama País: França, 2013
Road movie de la directora, actriu i escriptora francesa Emmanuelle Bercot (Polisse), basada en les seves pròpies experiències i feta a mida de la gran Catherine Deneuve.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.