Llibres

RECOMANACIONS. BREUS

arnau, no t'aturis
Text: Toni Villalobos Il·lustracions: Mayra Aguilar Editorial: Barcanova Barcelona, 2013 Pàgines: 150 Preu: 8,70 euros A partir: 10 anys
Villalobos, amb l'ajut de les divertides il·lustracions d'Aguilar, ens ofereix una història plena d'aventures viscudes amb la colla del poble, que haurà de plantar cara a la banda del Camacurta, que està a punt d'arribar i amargar-los la festa major, moment àlgid de les vacances d'estiu.
la vergonyosa excusa de la hiena
Text: M. Àngels Juanmiquel Il·lustracions: Cristina Picazo Editorial: Cruïlla Barcelona, 2013 Pàgines: 160 Preu: 13 euros A partir: 10 anys
El premi Vaixell de Vapor d'aquest any és aquesta novel·la de Juanmiquel en què mostra el rebuig d'en Pep quan els pares decideixen deixar la ciutat i anar a viure a pagès. Tot i que tornaran aviat, els problemes d'en Pep continuaran, ara per culpa d'alguns companys.
juguem a fer de veterinari?
Text: Anne-Sophie Baumann Adaptació: Georgina Mercader Il·lustracions: Lucie Brunellière Editorial: Combel. Barcelona, 2013 Pàgines: 2 Preu: 18,91 euros A partir: 3 anys
Aquest llibre i joc és un escenari, amb més de 60 complements en paper per jugar, que reprodueix la consulta d'un veterinari. Inclou alguns animals domèstics, els estris clínics, radiografies, bàscula... Ideal per fer realitat allò d'aprendre jugant.
dedica'm un poema encara que sigui teu
Text: Maria Carme Roca Editorial: Barcanova Barcelona, 2013 Pàgines: 104 Preu: 12 euros A partir: 14 anys
Novel·la ideal en aquest especial, perquè la Laura s'empipa amb el noi que li agrada quan descobreix que els poemes que li envia per WhatsApp no són d'ell, són de Miquel Martí i Pol. Ideal per fer els primers passos poètics gràcies a la bona mà de Roca.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.