Territori

màgia

c.f

Màgia als teatres de Tarragona i la Canonja

Arrenca la setena edició del festival Teatre Màgic, amb alguns dels millors mags internacionals

Els organitzadors del festival internacional Teatre Màgic, que s'organitza des de fa set anys a Tarragona i a la Canonja, diuen que la filosofia d'aquesta proposta és “retornar la màgia al seu lloc d'origen: els teatres”. Per això, el seu director, el Mag Gerard, destaca que són tots els teatres de Tarragona els que se sumen a la iniciativa i, durant gairebé un mes, programen actuacions de màgia i il·lusionisme “amb alguns dels mag més destacats de l'àmbit internacional”, apunta. Enguany el festival comença amb degustacions de vi: una de les novetats d'aquesta edició és el cicle La màgia del vi, amb l'actuació de tres mags al Palau de Congressos de Tarragona que s'acompanyaran amb tastos de vins de la DO Tarragona. Aquest cicle el va inaugurar dimecres la maga Amélie, reconeguda amb el Premi Nacional de Màgia. I els dies 20 i 27 de novembre actuaran al mateix escenari els mags Jaïr i Eduard Juanola, amb un espectacle d'efectes de màgia mentals i d'il·lusionisme. A banda d'aquest maridatge amb vi, el festival inclou altres propostes. El nord-americà Sylvester the Jester es posarà a la pell d'un dibuix animat de la marca Acme per realitzar diferents números d'enginy i màgia, acompanyat del Mag Gerard (avui i demà, al Teatre El Magatzem). El 10 de novembre, a l'Auditori Caixa Tarragona, el Sr. Tigrín presentarà l'espectacle familiar El circ dels animals impossibles. I durant els propers dies el festival continuarà a la Sala Trono, al Teatre Metropol (amb un espectacle de titelles i ombres xineses de la companyia Animamundi), a la biblioteca de la Canonja, amb el Mag Selvin, i al Castell de Masricart de la Canonja, amb un muntatge del també Premi Nacional de Màgia Jaime Figueroa. El popular Jandro, conegut per les seves col·laboracions còmiques al programa televisiu El Hormiguero, de Pablo Motos, clourà el festival amb l'espectacle Jandro TV, que arribarà a Tarragona en estrena a Catalunya.

Jandro, d'estrena
El mag Jandro, conegut per la seva col·laboració al programa d'A3 El Hormiguero, clourà el festival amb l'espectacle Jandro TV, que arriba a Tarragona en estrena a Catalunya.
teatre màgic
Del 6 al 29 de novembre
Mags: Amélie, Eduard Juanola, Jaïr, Sylvester the Jester, Sr. Tigrín i Jaime Figueroa, entre altres
Lloc: Tarragona i la Canonja


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.