cultura

CINEMA

Les Planes i Sant Feliu de Pallerols, escenaris d'un curt

Carme Sansa és una de les actrius de ‘Joana', dirigit per Carla Simón

L'interior d'una casa de les Planes d'Hostoles i uns espais exteriors del terme de Sant Feliu de Pallerols seran els escenaris de Joana, un curtmetratge dirigit per Carla Simón (Barcelona, 1986) que es rodarà el mes que ve. La pel·lícula és el projecte de graduació de Simón a la London Film School, on ha estat estudiant els darrers dos anys. La producció va a càrrec de la mateixa escola i de la productora barcelonina Inicia Films. El repartiment el formen quatre actrius, de les quals només una és professional. Es tracta de la prestigiosa Carme Sansa, premi nacional de cultura de l'any passat. Tot i que ni les actrius ni bona part de les vint persones que formen l'equip no cobraran res, i tot i que l'Ajuntament de les Planes hi col·labora facilitant-li la logística, Carla Simón ha de cobrir un pressupost de 3.000 euros. Per finançar-se ha obert una campanya de micromecenatge (www.indiegogo.com/projects/juana).

Joana narra la relació entre una mare i la seva filla, que pateix acondroplàsia (nanisme), durant els dies previs a l'arribada del fill per presentar-los la seva xicota, un esdeveniment que al final no té lloc. La pel·lícula, que es gravarà en suport digital, es presentarà a diversos festivals i també a les Planes d'Hostoles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia