Cinema Estrena

BREUS. D'ESTRENA / B.S

La huída
‘Deadfall' Direcció: Stefan Ruzowitzky Interpretació: Eric Bana, Olivia Wilde Gènere: thriller País: EUA, 2012
El director austríac Stefan Ruzowitzky, guardonat amb l'Oscar el 2007 per Los falsificadores, salta a Hollywood amb un thriller ambientat a la frontera entre els EUA i el Canadà. Eric Bana i Olivia Wilde emprenen una desastrosa fugida, enmig d'una tempesta, després de robar un casino.
The collection
Direcció: Marcus Dunstan Interpretació: Josh Stewart, Emma Fitzpatrick, Christopher McDonald Gènere: terror País: EUA, 2012
Seqüela de The collector, dirigida per Marcus Dunstan, conegut també per dirigir alguns films de la ultraviolenta saga Saw. El psicòpata massacra aquest cop 50 persones i segresta l'única supervivent, la filla d'un milionari.
Los chicos del puerto
Direcció: Alberto Morais Interpretació: Omar Krim, Blanca Bautista Gènere: drama País: Esp., 2013
Després de passar per Toronto, Moscou i altres festivals, s'estrena la història de tres nois de famílies humils del barri valencià de Natzaret que volen complir una promesa feta a l'avi d'un d'ells: portar una jaqueta militar a l'enterrament d'un amic seu.
El pequeño mago
Direcció: Roque Cameselle Gènere: animació (aventures) País: Galícia, 2013
L'escriptor gallec Roque Cameselle adapta en una producció animada la seva novel·la Bieito Dubidoso, ambientada a l'època medieval. El nen que dóna títol al llibre i la pel·lícula fa fugir uns pirates normands i es fa famós a la comarca, però es guanya l'enemistat d'un bisbe.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.