cultura

Comença una setmana de poesia a l'Aula de Cultura de Torrent de l'Horta

La poesia valenciana i l'obra pictòrica de Goya ocuparà gran part de la proposta cultural d'aquestes dates

Pau Alabajos actuarà dissabte 30 de novembre en homenatge a Estellés

L'Aula Cultural de la que fos Caixa d'Estalvis de la Mediterrània, ha programat per aquesta setmana del 25 al 28 de novembre, un cicle de poesia valenciana als locals d ela vila de Torrent de l'Horta.

Durant aquests dies, Ausiàs March i Vicent Andrés Estellés, seran els protagonistes d'una aventura poètica d'aquests dos clàssics valencians, gràcies a la iniciativa d'aquesta Aula Cultural que s'ha posat a disposició del Centre de Professors de Torrent.

D'aquesta manera per a hui dilluns 25 de novembre està prevista una xarrada sobre Ausiàs March cavaller, falconer, amant i poeta. Per a demà dimarts es tractarà un poeta valencià de dimensió europea i el dimecres 27 de novembre, ”el millor poeta valencià des d'Ausiàs March".

Finalitzarà aquesta sèrie, divendres 28 de novebre, on el tema principal d ela jornada serà “la dèria d'escriure, una obra immensa”.

Per a dissabte 30 de novembre, a les 22.30 hores hi ha previst el recital del cantautor torrentí Pau Alabajos, que posarà al faristol, el “Mural del País Valencià” de Vicent Andrés Estellés.

Com a rerefons d'aquesta proposta poètica hi ha penjades obres de Goya a la sala entre els 20 de novembre i el 20 de desembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia