Cinema Estrena

BREUS. D'ESTRENA / B.S

Diamantes negros
Direcció: Miguel Alcantud Interpretació: Setigui Diallo, Hamidou Samaké, Carlo d'Ursi, Carlos Bardem Gènere: drama País: Espanya - Portugal, 2013
Film de ficció que denuncia el tràfic de nois africans, que són portats a Europa amb la il·lusió de ser estrelles del futbol i entren en un món d'agents, diners, interessos... Premi del públic a Màlaga.
Los recuerdos de hielo
Direcció: Albert Solé Gènere: documental País: Catalunya, 2013
Albert Solé, Goya al millor documental per Bucarest, la memoria perdida, emprèn ara un viatge amb Josefina Castellví. La científica catalana va ser la primera dona a dirigir una base a l'Antàrtida, i ara hi torna en un itinerari nostàlgic i esperançador, que ens parla del passat, el present i el futur.
¡Menudo fenómeno!
‘Delivery man' Direcció: Ken Scott Interpretació: Vince Vaughn, Cobie Smulders, Chris Pratt Gènere: comèdia País: EUA, 2013
Remake de Hollywood fet pel mateix creador de la comèdia original (Starbuck), el canadenc Ken Scott. Està protagonitzat per un home que va ser donant d'esperma i s'assabenta que és pare de 533 nens, i que molts d'ells el volen conèixer.
Viral
Direcció: Lucas Figueroa Interpretació: Juan Blanco, Aura Garrido, Miguel Ángel Muñoz Gènere: terror País: Esp., 2013
Què estàs disposat a aguantar per obtenir 100.000 seguidors en una xarxa social? Aquest és el punt de partida d'un film de terror del debutant Lucas Figueroa, que combina el cine clàssic de fantasmes amb xarxes socials, tot plegat ambientat en un FNAC de Madrid.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.