cultura

Un curt contra la intolerància masclista, lingüística i política concita l'interés a les xarxes socials

Tomàs Mestre i Elena Candela protagonitzen “Et deixe”, una subtil, però contundent denúncia de la discriminació lingüística, la intolerància política i el masclisme

  • Fotograma del curt protagonitzat per Tomàs Mestre, entre d'altres. CEDIDA.
  • VÍDEO: Tràiler del curt esmentat.

El vídeo, de 9 minuts, es pot veure a la xarxa i en pocs dies ja compta amb bona cosa de visites que han sorprés gratament els autors.

Fa pocs dies era notícia per rebre el premi de El Tempir en reconeixement a la seua trajectòria en defensa de la llengua i cultura al sud del país i avui, Tomàs Mestre, ho és per un treball en el qual denúncia la intolerància lingüística, també política i el masclisme en la societat actual en un vídeo que es pot veure a Internet i que es titula “Et deixe”.

El curtmetratge és obra del realitzador Angel Puado amb text del director de teatre, Joan Lluís Moreno i es va rodar a Elx el 12 d'Octubre, una data amb molt de significat.

El treball el protagonitzen l'actor, director i portaveu de Compromís per Alacant, Tomàs Mestre i l'actriu Elena Candela, en un curt de 9 minuts de duració en el que, a través d'una parella, ens presenten una situació on el masclisme, la discriminació lingüística i la intolerància condueixen una situació que pot ser tan real com la vida mateixa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.