Cinema Estrena

BREUS. D'ESTRENA / B.S

Plan de escape
‘Escape plan' Direcció: Mikael Håfström Interpretació: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger Jim Caviezel Vinnie Jones Gènere: acció País: EUA, 2013
Nou intent de Stallone i Schwarzenegger de recuperar el cinema d'acció que els va fer famosos, ara amb una història de presons i fugues que s'ha estavellat a taquilla.
Plot for peace
Direcció: Carlos Agulló, Mandy Jacobson Gènere: docum. (thriller) País: Sud-àfrica - França
Un documental posa al descobert l'aventura secreta de l'empresari francès Jean-Yves Ollivier, que als anys 80 va involucrar una sèrie de líders polítics, alts càrrecs de diferents exèrcits i serveis secrets per sembrar la llavor d'un diàleg de pau al sud d'Àfrica que va portar a alliberar Mandela.
Rodencia y el diente de la princesa
Direcció: David Bisbano Gènere: animació (aventures) País: Perú - Argentina, 2012
Pel·lícula d'animació en 3D d'origen geogràfic poc habitual a la nostra cartellera, però que planteja un argument i uns personatges comuns al gènere: un aprenent de mag i una bella ratolineta volen salvar el regne mític de Rodencia i viuen tota mena d'aventures.
Mary's land
Direcció: Juan Manuel Cotelo Interpretació: Carmen Losa, Juan Manuel Cotelo, Emilio Ruiz, Gènere: comèdia / drama País: Espanya, 2013
Nova pel·lícula de Cotelo després de dirigir La última cima, i nou exemple de cinema catòlic militant. “Hi ha milions de persones que viuen amb Déu i són més feliços”, afirma el director, que es proposa demostrar-ho en aquest film.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.