Cinema Estrena

BREUS. D'ESTRENA / B.S

Pluja de mandongui- lles 2
‘Cloudy with a chance of meatballs 2' Direcció: C. Cameron, K. Pearn Gènere: animació (comèdia d'aventures) País: EUA, 2013
seqüela de la pel·lícula escrita i dirigida el 2009 per Phil Lord i Christopher Miller. El genial inventor Flint Lockwood i els seus amics s'enfronten a un ecosistema de monstres creats per la seva pròpia màquina.
Ernest i Celestine
‘Ernest et Célestine' Direcció: S. Aubier, V. Patar i B. Renner Gènere: animació País: França, 2012
En el cicle de cinema infantil en català Verdi Kids s'estrena aquesta entranyable producció francesa animada, que va participar en la Quinzena de Realitzadors de Canes. Narra la improbable amistat entre una ratolí orfe i un ós músic ambulant.
Mi tierra
‘Né quelque part' Direcció: Mohamed Hamidi Interpretació: Tewfik Jallab, Jamel Debbouze, Fatsah Bouyahmed Gènere: comèdia dramàtica País: Algèria - França, 2013
Film de debut de Mohamed Hamidi amb una història que li és propera: un jove nascut a França viatja al poble algerià d'on ve la seva família. Hamidi sap mantenir un to lleuger per abordar temes seriosos .
Believe
‘Justin Bieber's Believe' Direcció: Jon M. Chu Gènere: documental País: EUA, 2013
Dos anys després de dirigir Justin Bieber: never say never, el cineasta Jon M. Chu torna amb un altre documental hagiogràfic sobre el jove cantant canadenc, idolatrat per una legió de fans arreu del món. El film mostra la seva faceta íntima i alguns dels seus multitudinaris concerts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia