Teatre

agenda. d'autor / j.b

El ‘germà' d'Orwell, a l'Almeria
Fa uns anys ja es va poder veure una versió d'aquest 1984 (escrit el 1948, quan George Orwell ja intuïa que el control dels individus podria ser absolut, com ho és avui) amb Tim Robbins al Poliorama. Ara, la història del dissortat Winston Smith, que es troba físicament i mentalment sota la mirada omnipresent del Gran Germà, la planteja la companyia Gataro, una companyia que juga un teatre expressionista per presentar una adaptació ferotge i provocadora d'una de les obres més profètiques de la literatura del segle passat.
1984
Companyia Gataro
Autor: George Orwell
Direcció: Víctor Álvaro
Intèrprets: Andreu Rifé, Lluís Canet, Sabina Figueras, Tono Saló, Frank Capdet i Carles Canut
Lloc i dia: Teatre Almeria (fins al 12 de gener)
Retorn al desordre del clown
Guillem Albà és imparable. Si ja va desconstruir l'escena amb Sketchofrènia i va ser la veu més punky dels Always Drinking Marching Band, ara retorna amb el seu plantejament més gamberro. Busca recuperar el costat clown (després d'un poètic i íntim Trau) per trencar amb qualsevol ordre: mana desordenar les partitures i fer-se amb el comandament de la banda. Tot un repte que persegueix les ganes de divertir-se. i alhora, un apassionat de les escenes violentes, cruentes, que tant bon suc treu un primer pla al cinema
MARABUNTA
Guillem Albà
Intèrprets: Guillem Albà i The All in Orchestra
Lloc i dies: El Latino del Teatre Principal, fins al 28 de febrer
Joc surrealista fins a l'extrem
Va ser una sorpresa en la temporada de Nadal de La Seca de l'any passat. Ara han aconseguit tornar a l'espai emergent del Tantarantana. Presenten la seva personal mirada del text que Francesc Pujols va escriure en fascicles per al periòdic Papitu, el 1908. Un conte amb girs que avui són molt valorats en la nova dramatúrgia catalana. Però Fèlix Pons, a més, hi incorpora el dibuix esquemàtic i la música que acompanya de Jordi Busquets. Gore divertit i surrealista, sense concessions.
LA TARDOR BARCELONINA
Francesc Pujols
Intèrprets: Fèlix Pons i Jordi Busquets
Lloc i dia: A l'Àtic 22 del Tantarantana (carrer de les Flors, 22) fins al 5 de gener
1, 2, 3 CALENDARI DE PAGÈS
Lourdes Casacuberta
En aquest taller de descoberta, es proposa descobrir com viuen els animals de la granja Torrecons aquest mes de gener i conèixer de quin animal surt la roba que serveix per vestir. Per a nens i nenes de 7 a 12 anys. Aforament limitat.
Lloc i dia: Avui, darrera sessió a la sala infantil de la biblioteca Sant Pau-Santa Creu (Hospital, 56) de Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia