Cinema Estrena

BREUSD'ESTRENA / B.S

Memoria de mis putas tristes
Direcció: Henning Carlsen Interpretació: Emilio Echevarría, Geraldine Chaplin, Paola Medina Gènere: drama País: Mèxic, 2011
Adaptació de la novel·la de García Márquez a càrrec del veterà cineasta danès Henning Carlsen, en una producció mexicana. Tot i haver pogut comptar amb Jean-Claude Carrière com a coguionista, la història d'un vell periodista de províncies aficionat a les prostitutes és tan poc afortunada com altres adaptacions del premi Nobel.
Sigo siendo
‘Kachkaniraqmi' Direcció: Javier Corcuera Gènere: documental musical País: Perú, 2012
El documentalista peruà Javier Corcuera ha recorregut el món amb la càmera mostrant la gent més desfavorida en prestigiosos documentals com Invisibles i, sobretot, La espalda del mundo (premiat per la crítica el 2000 a Sant Sebastià). Ara recorre el seu país, des dels Andes (Ayacucho) fins a la selva amazònica i la costa, per mostrar-nos la seva rica tradició musical.
Contes del sol i la lluna
Cicle: ‘El meu primer Verdi' Programació: Sessió de curtmetratges per nens a partir de 2 anys (40 minuts en total) Sessions: 19 de gener, 16 de febrer i 16 de maig (11.30 h)
Concebut com una programació estable per acostar el cinema en sala als més petits, El meu primer Verdi estrena aquest diumenge un programa de sis curtmetratges sense diàlegs provinents de països i tradicions de cinema animat tan diferents com Alemanya (3 dels films), la Xina, els Estats Units i França.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia