Cinema Estrena

BREUS. D'ESTRENA / B.S

Nymphoma niac: volum. 2
Direcció: Lars von Trier Interpretació: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård Gènere: drama País: Dinamarca, 2013
Segona entrega de la llarga pel·lícula de Lars von Trier, estrenada en dues parts de dues hores en lloc de les cinc del muntatge original. El film és menys provocador en les escenes sexuals i té més profunditat dramàtica del que s'esperava.
Oldboy
Direcció: Spike Lee Interpretació: Josh Brolin, Samuel L. Jackson Gènere: drama / thriller País: EUA, 2013
Deu anys després del cop a l'estómac del coreà Park Chan-Wok a tots els assistents al Festival de Canes, arriba als cinemes un remake signat per un Spike Lee en hores baixes. Josh Brolin interpreta el protagonista, un home alliberat després d'haver estat segrestat 20 anys per motius que ignora.
Hércules: el origen de la leyenda
‘The legend of Hercules (3D)' Direcció: Renny Harlin Interpretació: Kellan Lutz, Scott Adkins Gènere: acció - aventures País: EUA, 2014
Un dels mazas de moda, Kellan Lutz, que ha lluït bíceps a la saga Crepuscle, interpreta l'heroi grec en una producció que ha estat massacrada per la crítica. Dirigeix Renny Harlin (Máximo riesgo).
Casi inocentes
Direcció: Papick Lozano Interpretació: Fernando Cayo, Ana Fernández, Jaroslaw Bielski Gènere: drama País: Espanya, 2012
Un misteriós home arrisca la seva vida per salvar un nen, però es converteix en una inquietant figura al voltant de la família de la criatura, com si volgués cobrar el deute de la manera més sinistra. Debut en la direcció de Papick Lozano.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia