Cinema Estrena

BREUS. D'ESTRENA / B.S

Lego: la película
‘The Lego movie' Direcció: Philip Lord, Chris Miller, Chris McKay Gènere: animació País: EUA, 2014
Els creadors de Pluja de mandonguilles signen aquesta paròdia del cinema d'aventures, rodada en stop motion amb figures de Playmobil. Un home és confós amb l'elegit per salvar el món, i intenta aconseguir-ho amb l'ajut de Batman i altres herois. Film molt elogiat per la crítica dels EUA.
Setup
Direcció: Mike Gunther Interpretació: Bruce Willis, Ryan Phillippe, 50 Cent, Jenna Dewan Gènere: thriller, País: EUA, 2011
Pel·lícula d'acció que té com a principal reclam la presència de Bruce Willis i el raper 50 Cent en el repartiment. Ni el director és conegut, ni ha estat estrenat en sales als Estats Units (va anar directe al mercat de Blue-Ray) i ni tan sols és un títol recent: es va rodar fa 3 anys.
Happy family
Direcció: Gabriele Salvatores Interpretació: Fabio de Luigi, Alice Croci, Diego Abatantuono, Margherita Buy Gènere: comèdia País: Itàlia, 2010
Gabriele Salavatores recupera Diego Abatantuono, un dels protagonistes del seu film Mediterráneo, en aquesta comèdia del 2010 sobre un guionista a qui s'apareixen els personatges per reclamar-li protagonisme.
Occidente es Occidente
‘West is west' Direcció: Andy De Emmony Interpretació: Aqib Khan, Om Puri, Jimi Mistry, Linda Bassett Gènere: comèdia País: Gran Bretanya, 2010
Seqüela d'Oriente es Oriente, una comèdia protagonitzada per una família del Pakistan a la Gran Bretanya (Manchester) el 1975, que es debat entre les tradicions del país d'origen i la influència europea.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia