Cinema Estrena

BREUS. D'ESTRENA / B.S

Al nacer el día
‘Kad svane dan' Direcció: Goran Paskaljevic Interpretació: Mustafa Nadarevic, Predrag Ejdus Gènere: drama País: Sèrbia-Croàcia, 2012
El director serbi Goran Paskaljevic parla de l'holocaust a Belgrad a través de la història d'un professor de música jubilat. Un dia s'assabenta, per atzar, que el seu pare era un compositor jueu mort en un camp de concentració.
El medallón perdido: Las aventuras de Billy Stone
Direcció: Bill Muir Interpretació: Billy Unger, Sammi Hanratty, James Hong Gènere: aventures País: EUA, 2013
Aventures infantils amb regust de producte de sèrie B, amb un rerefons religiós. Un nen i una nena volen recuperar un medalló màgic de mans d'un guerrer malvat, que té una illa sotmesa a l'esclavatge.
Xingu: la misión al Amazonas
‘Xingu' Direcció: Cao Hamburger Interpretació: João Miguel, Felipe Camargo, Caio Blat Gènere: aventures / drama País: Brasil, 2012
Film que recupera les aventures dels tres germans Villas Boas, que, en els anys quaranta, van recórrer milers de quilòmetres inexplorats de la selva amazònica brasilera i van crear el parc nacional de Xingu.
Two years at sea
Direcció: Ben Rivers Gènere: documental País: Gran Bretanya, 2011
La sala Zumzeig del barri de Sants estrena aquest documental que ens acosta a l'existència de Jake, un idealista que ho va deixar tot per fer realitat el seu somni: viure al bosc lluny de la societat de consum. Premiat a Venècia, el film ha passat per una trentena de festivals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia