Soniketeké i Clics guanyen el Fringe del Festival de Jazz de Girona

Seran inclosos al cartell de la mostra

El concurs és el complement perfecte del festival de jazz, pensat com a aparador de l'escena jazzística catalana. Al Fringe s'hi van presentar fins a set grups, i el premi era entrar dins un cartell d'una mostra que està en procés de consolidació com és la gironina.

Soniketeké, format per LuisGonzález (piano), Gavin Buckley (guitarra flamenca), Marc Bódalo (bateria) i Josep Colls (baix), actuarà el 19 de setembre, a les 6 de la tarda, en un escenari instal·lat a la Rambla de la Llibertat de Girona. En la seva proposta, la banda fusiona diferents estils, amb menció especial pel flamenc, el jazz i la música llatina. El repertori el formen peces pròpies i estàndards versionats. Per la seva banda, el quartet Clics, format l'any 2003, actuarà el 25 de setembre, a les 10 de la nit, a la sala La Planeta. Genís Suárez (saxo tenor), Josep Perxés (piano), Oriol Casadevall (contrabaix) i Xavi Matamala (bateria) presentaran la seva visió personal, local i actualitzada del bebop dels anys 50 i 60.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.