cultura

Dues formacions valencianes actuen a l'Auditori de Torrent

Dansa Mediterrani i Ensemble de Violins Capella de Sant Esteve esdevenen l'oferta per a aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana, l'Auditori de Torrent ofereix l'oportunitat de presentar a aquestes dues formacions valencianes, els treballs que hi realitzen.

Dissabte 1 de març, ocuparà l'entaulat d'aquesta sala auditori, Dansa Mediterrani, una companyia valenciana que s'hi crea arran la necessitat de treball i esfoç d'un conjunt de ballarines i balladors que esperen prendre el relleu a les actuals figures d ela dansa.

Dirigits per José Huertas, la companyia presenta l'espectacle “Mediterrània”, el públic gaudirà d'onze peces executades amb gust, art i elegància per una colla de ballarins i ballarines que deixen el seu segell particular a la dansa espanyola.

Per al diumenge 2 de març està prevista l'actuació de l'Ensemble de Violins Capella de Sant Esteve, conjunt professional valencià de violins i ppiano dirigit per Victòria Lorente.

Després d'èxits al Festival Internacional de Música de Lleida, el Palau de la Música de València i els auditoris d'Elda i Vila-real, aquest conjunt valencià de nou violins i piano, oferirà a l'Auditori de Torrent, “Alquímia” juntament amb 14 selectes miniatures de música clàssica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.