cultura

política

Conferència de Miquel Calçada a Sant Hilari Sacalm

Miquel Calçada, comissari de la commemoració del Tricentenari a Catalunya, pronunciarà avui a partir de 2/4 de 8 del vespre a la sala Noble de la Cooperativa de Sant Hilari Sacalm una conferència sobre la transcendència que té per al país la celebració dels 300 anys de la derrota militar del 1714. La visita de Calçada arriba uns dies abans que el municipi enceti l'Any Moragues, que s'inaugurarà el diumenge 30 de març. Abans que comenci la conferència Calçada es reunirà amb representants municipals i del consell del Tricentenari. La regidora de Cultura, Laura Pagespetit, considera que l'Any Moragues ha de servir “per reivindicar la figura de l'heroi i recordar el seu paper en la guerra de Successió”.

Fe d'errades.

La moció contra la nova llei d'administracions locals no es va aprovar al Consell Comarcal de la Selva per unanimitat, com dèiem erròniament ahir, ja que Jordi Jaldon (PP) hi va votar en contra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia