cultura

Jiwapop: Madness, Fangoria, Macaco i La Pegatina, del 27 al 29 de juny a Montcada

Disposat a demostrar, en una primera edició, que l'oci musical és plenament compatible amb la consciència, el Jiwapop es presenta com “el primer festival de pop conscient, sostenible i solidari de l'Estat espanyol i potser d'Europa”. Els històrics Madness –en l'únic concert que oferiran a l'Estat espanyol aquest any–,Fangoria, Love of Lesbian, Izal, La Pegatina, Els Amics de les Arts,Macaco i Gerard Quintana formen només la part musical del cartell, que es completa amb pensadors com Jodorowsky, Albert Espinosa, Elsa Punset, Àlex Rovira, Maria Luisa Becerra i Ramiro Calle, protagonistes de xerrades i debats. El Jiwapop inclourà també un espectacle a benefici de la organització Pallapupes - Pallassos d'Hospital, que reunirà una desena de cantants, amb banda sonora instrumental de Marc Parrot.

Entre els altres trets d'identitat d'aquesta nova proposta cal emfasitzar que el festival s'ha proposat ser un esdeveniment zero CO2: es farà una plantació d'arbres en uns terrenys limítrofs del municipi que compensaran l'empremta de CO2 que s'hagi calculat en les anàlisis de l'impacte del festival; es crearà d'un pla de mobilitat per a treballadors i artistes, amb la reducció del nombre de viatges i la utilització de vehicles menys contaminants; es farà un ús conscient de l'energia, i es triaran proveïdors locals, ecològics i productes de comerç just.

El Jiwapop se celebrarà els dies 27, 28 i 29 de juny al parc de la Llacuna de Montcada i Reixac. L'abonament val 50 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia