Cinema Estrena

BREUS D'ESTRENA / B.S

Río 2
Direcció: Carlos Saldanha Gènere: animació (aventures / comèdia) País: EUA, 2014
Robots, Rio i les tres parts d'Ice Age, projectes d'animació de Blu Sky Studios i Fox, han obert forat en el mercat de l'animació internacional. Amb el mateix director de tots aquests films, Carlos Saldanha, ens arriba ara la segona part de Rio, en què les aus protagonistes viatgen a l'Amazònia i viuen aventures de tota mena.
Need for speed
Direcció: Scott Waugh Interpretació: Aaron Paul, Imogen Poots, Dominic Cooper, Michael Keaton Gènere: acció País: EUA, 2014
Aaron Paul, el jove soci de Walter (Bryan Cranston) a la sèrie Breaking bad, és el protagonista d'aquesta adaptació del videojoc homònim. No hi falten, doncs, curses acceleradíssimes, accidents i tota mena d'acció sobre quatre rodes en una història de venjança.
Jackie
Direcció: Antoinette Beumer Interpretació: Carice van Houten, Jelka van Houten, Holly Hunter Gènere: comèdia dramàtica País: Holanda, 2012
Producció holandesa que gira al voltant dels vincles de sang i afectius: dues bessones van a conèixer la seva mare biològica, hospitalitzada als EUA, en un viatge que canviarà les seves vides. El film recupera l'actriu Holly Hunter (El piano), molt allunyada de la pantalla gran els últims anys.
Una noche
Direcció: Lucy Mulloy Interpretació: Dariel Arrechaga, Anailín de la Rúa de la Torre, Javier Núñez Florián, María Adelaida Méndez Bonet Gènere: drama País: Cuba-EUA, 2011
Coproducció de Cuba i els EUA que ha passat per un munt de festivals, i s'ha endut premis en algun de conegut (Tribeca, Deauville). Narra la fugida de tres cubans cap als EUA en un bot, un viatge que posa a prova la seva lleialtat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia