cultura

“Està molt grassoneta per la gana que es passa”, l'insult d'un tertulià a Colau que ha revolucionat la xarxa

El presentador del debat de dissabte a la nit a La Sexta acaba expulsant el periodista Alfonso Rojo per les seves polèmiques paraules cap a la portaveu de la PAH

  • Un moment del debat de La Sexta amb Ada Colau i Alfonso Rojo LASEXTA.

“Està molt grassoneta per la gana que es passa”. Aquesta frase del periodista Alfonso Rojo , Ada Colau, durant el debat de La Sexta de dissabte a la nit, ha revolucionat les xarxes socials, que s'han bolcat a donar suport a la portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH). L'insult va fer que el presentador li acabés demanant a Rojo que es disculpés, cosa que el periodista va fer de mala gana, assegurant que ell també s'havia sentit malament perquè Colau li havia preguntat “Vostè on viu”. Segons Rojo, Colau també havia de demanar disculpes a un altre tertulià, Francisco Maruhenda, perquè la portaveu de la PAH l'havia acusat de no trepitjar el carrer, entre d'altres coses. El conflicte va acaba quan el presentador del programa va decidir expulsar Rojo del plató.

Colau va fer un tuit al aquest diumenge en què assegurava que “feia un any que no em convidaven a La Sexta Noche, però si és per titllar-me de demagoga, gora i etarra, crec que prefereixo no tornar”.

A través de Twitter, Colau també ha assegurat que mai cobra per anar a televisió i ha agraït el suport rebut arran de les declaracions de Rojo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.