cultura

Rafa Xambó canta els versos amorosos de Shakespeare a Bocairent

El recital forma part de la programació “Abril, el mes de les paraules”

Les passions amorosa, carnal i espiritual que ofereixen els sonets de William Shakespeare sonaran dissabte pròxim, 12 d'abril a les 19.30 hores al Teatre Avenida de Bocairent dins de la programació local “Abril, el mes de les paraules”, de la mà del cantautor Rafa Xambó.

Xambó estarà acompanyat per Salva Vázquez al piano i per Matthieu Saglio amb el violoncel, una conjugació que converteix l'escolta de l'espectacle en «una vivència intensa que combina el bo i millor del format de trio clàssic amb els accents del jazz i amb el rerefons de la cançó popular contemporània».

El recital agafa la versió “fresca, jove i genial” del poeta de Lleida, Txema Martínez, dels versos de Shakespeare, considerats alguns dels millors sonets d'amor escrits mai.

Aquests poemes descriuen l'amor adult que coneix les delícies de la carn, l'horror i les angoixes de la pèrdua, les paradoxes de la luxúria, i els camins del vici i de les falsedats, un amor homosexual, heterosexual i bisexual, sense els prejudicis de la indústria de l'entreteniment de masses.

En definitiva, el concert “T'estimo tant” ofereix “un passeig per les diverses formes de l'experiència amorosa que ens commou i ens mou al coneixement i a la il·luminació com només sap i pot fer la bona poesia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia