cultura

París, Lisboa, L.A

‘El pasado',‘La mujer del quinto', ‘Tren de noche a Lisboa' i un nou film dels Muppets, les novetats als cinemes per Setmana Santa

Encara que el Tren de noche a Lisboa que agafa Jeremy Irons no passi per París, la capital francesa és un escenari destacat de les novetats que s'incorporen a la cartellera avui mateix, en espera de la gran estrena de Setmana Santa, que arriba demà: Spider-Man 2. Jeremy Irons és un professor de Berna que busca la pista d'un poeta portuguès en l'adaptació de la novel·la de Pascal Mercier (publicada en alemany el 2004 i editada en castellà per El Aleph). Bille August, guanyador de dues Palmes d'Or de Canes, i Jeremy Irons van unir forces el 1993 a La casa de los espíritus, i ho tornen a fer en aquest film en què, sota el pretext d'una recerca externa, un home es va descobrint a si mateix. Un film pertorbador, que reflexiona sobre la vida, la soledat i la mort, amb actors de renom al repartiment com Mélanie Laurent, Charlotte Rampling, Lena Olin i Bruno Ganz.

El pasado i La mujer del quinto, possiblement les novetats més interessants, estan ambientades a París. Després de guanyar l'Oscar per Nader y Simin, una separación, el cineasta iranià Asghar Farhadi torna al tema de la ruptura de la parella, aquest cop la formada per una dona francesa (Bérénice Bejo, la protagonista de The artist) i un iranià. París també està filmat per un cineasta estranger a La mujer del quinto, pel·lícula que el polonès Pawel Pawlikowski va dirigir abans d'Ida, actualment en cartell. Ethan Hawke interpreta un escriptor que viatja a la capital francesa per recuperar l'amor de la seva exdona (Kristin Scott Thomas).

Demà s'estrena també El tour de los Muppets, amb els teleñecos de gira per Europa, i La partícula de Dios, una història de cinema negre amb Antonio Banderas en el paper d'un boxejador que busca la seva xicota a Los Angeles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Tren de noche a Lisboa

«Tren de noche a Lisboa»

Gènere: Romàntica
Direcció: Bille August.
Intèrprets: Jeremy Irons, Mélanie Laurent.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
El pasado

«El pasado»

Gènere: Drama
Direcció: Asghar Farhadi.
Intèrprets: Tahar Rahim, Bérénice Bejo, Ali Mosaffa.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
La mujer del quinto

«La mujer del quinto»

Gènere: Thriller
Direcció: Pawel Pawlikowski.
Intèrprets: Kristin Scott Thomas, Ethan Hawke, Joanna Kuling.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
El tour de los Muppets

«El tour de los Muppets»

Gènere: Animació
Direcció: James Bobin.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
La partícula de Dios

«La partícula de Dios»

Gènere: Thriller
Direcció: Tony Krantz.
Intèrprets: Antonio Banderas, Sienna Guillory, Sam Elliott.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia