cultura

Bocairent tanca el «mes de les paraules» amb la 7a Fira del llibre

Presentacions literàries, animacions lectores i tallers infantils completaran la presència de nou estands

La plaça de l'Ajuntament de Bocairent acull aquest cap de setmana la 7ª Fira del llibre organitzada per la regidoria de Cultural i que posarà el colofó a la programació “Abril, el mes de les paraules”. Els nou estands participants, tant llibreries procedents de localitats diferents com entitats com l'Institut d'estudis de la Vall d'Albaida o l'associació de veïns del Llombo d'Ontinyent, romandran oberts de 10 a 14 hores i de 16 a 20 h.

Paral·lelament, un ampli ventall d'activitats contribueixen a «dinamitzar la proposta», en paraules de Francesca Cabanes, regidora de Cultura.

Així, hi haurà tallers infantils, una animació lectora, una lectura de textos a càrrec de l'alumnat de l'IES Bocairent i fins a cinc presentacions. Mariló Sanz ha estat la primera escriptora present a la Fira del llibre dissabte pel matí per donar a conèixer la seua obra “En primera persona”, mentre que de vesprada Borja Flors i Vicent Climent van parlar de “Adéu RTVV. Crònica del penúltim fracàs de la societat valenciana”; finalment, un sopar literari a la cafeteria Esglai es va centrar en la novel·la “El soroll de la resta” de Francesc Bodí. Ja en diumenge, Francesc Gisbert i “La muntanya invisible”, el col·lectiu l'Espigolà amb “El viatge que arriba”, i “Amb la motxilla per Bolívia i el Perú”, de Lluc Avellan, tindran el protagonisme literari.

La cita servirà per a lliurar els guardons dels certàmens de cal·ligrames i de poemes objecte, així com per a sortejar un llibre electrònic entre els participants en, almenys, tres activitats de la programació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia