cultura

Coldplay amaga la lletra de cançons del nou àlbum en biblioteques públiques d'arreu del món, entre elles Barcelona

Una estudiant de 19 anys de la Pompeu Fabra localitza un sobre a la Biblioteca de Sant Pau-Santa Creu de la capital catalana

El sobre conté l'únic ‘Golden Ticket' amagat que li permetrà assistir al concert que el grup farà a Londres l'1 de juliol

El grup Coldplay va anunciar dilluns passat que havia amagat en nou biblioteques públiques d'arreu del món un sobre amb la lletra de nou noves cançons de l'últim àlbum Ghost Stories, escrites a mà pel líder del grup, Chris Martin. Una d'aquestes biblioteques ha resultat ser la de Sant Pau-Santa Creu de Barcelona. Una estudiant de 19 anys de la Pompeu Fabra és la que va aconseguir localitzat el sobre, que tal com havia indicat Coldplay via Twitter, estava amagat dins de “llibres de fantasmes”. En concret, la Judit Garriga, el va localitzar dins el còmic d'El gos de Baskervilles, una novel·la sobre Sherlock Holmes, d'Arthur Conan Doyle.

Judit Garriga ha explicat a El món a RAC 1 que va veure a través del compte de Twitter una de les pistes que Coldplay va piular per motivar els seus seguidors a buscar el sobre dins dels llibres. En aquells moments es trobava dins la biblioteca i des d'allà, ja va veure que hi havia altres fans buscant entre les estanteries. La sort va fer que fos ella la que aconseguís localitzar el llibre en concret.

Coldplay va llançar la pista a les 16h d'aquest dimarts i la Judit Garriga va localitzar el sobre només una mitja hora després, moment en què va penjar una foto amb el sobre i la lletra True Love a Twitter.

Golden Ticket

Però la sorpresa no acaba aquí, perquè dins del sobre aquesta universitària de Cardona va trobar també un “tiquet d'or”, l'únic que els Coldplay havien amagat entre els nou sobres. Aquest tiquet li permetrà viatjar, amb un acompanyant, a Londres el pròxim 1 de juliol per assistir al concert que el grup farà al Royal Albert Hall.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.