cultura

Torrent inicia la setmana cultural amb la lectura continuada del Tirant

Més de centenar i mig de persones participen hui en aquesta activitat organitzada per l'Oficina de Promoció del Valencià

Dijous vinent es presentaran els Premis Literaris Ciutat de Torrent

Aquesta mateixa vesprada del dimarts 6 de maig, comença la Setmana Cultural que, cada any organitza i desenvolupa l'Ajuntament d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta.

En aquesta ocasió i des de fa un lustre, enceta la programació, la lectura continuada del Tirant lo Blanch, que tindrà lloc al vestíbul de l'Edifici Metro Avinguda a partir de les 17.30 hores.

Enguany, s'han inscrit per poder fer possible aquesta activitat, més de centenar i mig de persones procedents de les escoles , instituts i centres d'adults i d'idiomes de la vila, a més d'altres provinents del món associatiu de la ciutat.

La Setmana Cultural es completa amb altres activitats programades a l'Auditori de Torrent per a públic familiar, així com amb la presentació dels llibres guardonats en la darrera edició dels Premis Literaris Ciutat de Torrent, que tindrà lloc el dijous vinent a les 20 hores en la Casa de la Cultura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia