cultura

cultura

El festival Arts d'Estiu de Pineda busca més ressò incorporant el reclam de la marca Barcelona

Sergio Dalma, Miguel Poveda, Mishima i Els Amics de les Arts formen part del cartell d'aquest any

L'escola Sant Jordi continua sent l'escenari triat

La quarta edició del festival Arts d'Estiu de Pineda de Mar fa un pas endavant i es fa seu el reclam de la marca Costa Barcelona per atraure públic fora del municipi i de la comarca. Avui s'ha fet la presentació del cartell, precisament a la capital catalana, amb noms de primera línia com Sergio Dalma, Miguel Poveda, Mishima, Els Amics de les Arts i Els Pets com als més coneguts. La programació, que omplirà tots els divendres dels mesos de juliol i agost, es completarà amb les actuacions dels humoristes Leo Harlem i Sergio Olalla i Carlos Latre, la música del grup guanyador del concurs Oh Happy Day de TV3, Deudeveu i el Mago Pop. El director artístic de l'Arts d'Estiu, Xevi Gómez es mostra entusiasmant amb la nova edició que valora com a “de gran qualitat, molt variada i amb capacitat d'atraure a tots els públics”. Tot i això, el festival incorpora un seguit de canvis. Malgrat que l'escenari continua sent el pati de l'escola Sant Jordi –amb una capacitat d'uns 1.050 localitats–, es descarten els grups teloners de l'any passat i s'amplia el servei de restauració “que s'allargarà fins a la una de la matinada”. Els preus continuen sent molt atractius per a la butxaca i, inicialment, van dels 15 als 30 euros per actuació.

Gómez destaca que l'aposta artística de Pineda en aquest festival ha d'anar més enllà i aspirar a convertir-se en un referent cultural en una comarca on l'oferta no embafa. “Tenim potencial per fer créixer el festival, per buscar noves complicitats i per plantejar-nos nous reptes”, assegura. En aquest sentit, a banda de cedir l'espai i col·laborar amb el muntatge i desmuntatge, l'Ajuntament de Pineda hi aboca 15.000 euros de les arques municipals. “L'edició passada ens va anar molt bé, encara que hi va haver alguna actuació amb menys públic de l'esperat, però això no ens desanima de cap manera”, puntualitza el director artístic d'Arts d'Estiu.

El festival és una realitat gràcies a l'empenta del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar, una de les entitats culturals més actives del Maresme responsable també de l'organització de la Mostra Nacional de Teatre Amateur celebrada a principis de maig a la població altmaresmenca.

LA XIFRA

9
actuacions
són les previstes en l'edició 204 del festival Arts d'Estiu que se celebrarà a Pineda el juliol i l'agost

LA FRASE

Tenim potencial per fer créixer el festival, per buscar noves complicitats i per plantejar-nos nous reptes
Xevi Gómez
Director Artístic


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia