cultura

Joana Serrat i Miqui Puig, a L'Hora del Pati

El festival de Breda rebrà també Esperit! i Pere Jou de Quart Primera

El festival L'Hora del Pati tindrà lloc divendres i dissabte al bar La Bassa i el centre cultural Els Forns, amb mitja dotzena d'actuacions, bona part de les quals són gratuïtes. El festival començarà divendres a La Bassa amb el concert de Pere Jou, la veu del grup Quart Primera (23 h, gratuït) i dissabte al vespre actuaran al mateix local Esperit! i la Jazz Band del Taller de Músics de Breda, amb un repertori que combinarà la música clàssica, el jazz i el rock (19 h, gratuït).

La nit del dissabte continuarà a Els Forns (23 h, 10 euros) amb un doble concert de la cantautora osonenca Joana Serrat, en format acústic, i el nou projecte de Miqui Puig, Agrupació Cicloturista Puig, que oferirà a L'Hora del Pati un dels primers concerts, amb cançons com ara Vos trobava a faltar i Como una de Duncan Dhu, incloses en el seu primer single. La vetllada es completarà amb la música que punxarà FreakManPD, un dels organitzadors del festival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia