cultura

Benirredrà acollirà la XXVI Trobada d'escoles en valencià

Aquest dissabte pròxim està previst l'aplec de l'alumnat, les associacions de pares i mares i les escoles de la comarca de la Safor

Aquest dissabte, 17 de maig, Benirredrà celebra, per primera vegada, la XXVI Trobada d'Escoles en Valencià a la comarca.

Un esdeveniment en el qual el poble de Benirredrà s'ha bolcat amb la coordinació del govern municipal de la població, i que ha suposat un repte per al municipi en l'organització.

Després dels actes Pre-Trobada que hi ha hagut al llarg d'enguany, les activitats de 2014 culminen amb la celebració aquest dissabte de la Trobada de totes les escoles i col·legis de la comarca a Benirredrà.

Més de 70 col·legis i escoles, així com entitats educatives, socials, editorials i associacions culturals participaran aquest dissabte en la gran festa de la defensa de l'escola pública i el valencià.

Benirredrà té prevista l'assistència d'unes 8.000 persones, entre els quals hauran 5.000 xiquets i xiquetes, per a gaudir dels tallers, activitats culturals, d'oci i educatius que s'han preparat.

A més d'açò, hi haurà exposicions, teatre de carrer, grup de danses valencianes, curtmetratges i exhibicions per a passar un dia de convivència i reivindicació.

Acabada la vesprada, se celebrarà un sopar popular, i posteriorment Final de Festa amb els concerts de rock en valencià a càrrec dels grups King Kong Boy, Tremp i Atupa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia