cultura

L'Ajuntament de Falset descarta definitivament un concert dels Rolling Stones

El consistori no aconsegueix contactar amb el promotor que va fer la proposta i suspèn la reunió prevista per aquest dimecres

Doctor Music va desmentir el dimarts que la banda britànica actués a la capital del Priorat

L'Ajuntament de Falset ha descartat definitivament aquest dimecres la possibilitat d'un concert dels Rolling Stones al municipi.

Així ho ha dit l'alcalde, Jordi Puxeu, després que aquest dimarts la promotora Doctor Music desmentís que la banda britànica actuaria a la capital del Priorat i que li hagi estat “impossible” contactar amb la persona que va fer la proposta inicial d'acollir el concert.

Puxeu explica en un comunicat que el passat 5 de maig el consistori va rebre la sol·licitud d'una empresa per celebrar un concert de rock a Falset. I que el dia 12 del mateix mes la mateixa empresa li va fer arribar memòria on s'especificava el nom del grup: els Rolling Stones.

L'alcalde admet que, tot i l'escepticisme amb què el consistori va acollir la proposta, es van iniciar els “tràmits preliminars” per tal d'estudiar-la “tenint en compte que la persona sol·licitant era del municipi i que havia tingut relacions amb el món de l'espectacle”.

L'alcalde i els regidors responsables s'havien citat aquest mateix dimecres amb la persona de contacte per conèixer de primera mà més detalls i comprovar si tot plegat anava de debò.

que la notícia fos recollida per la majoria de mitjans i que la

Mentrestant, la notícia va sortir ahir per la majoria de mitjans i la promotora Doctor Music va desmentir ràpidament en un comunicat la possibilitat d'un concert de la banda britànica al municipi. Puxeu, que ha puntualitzat que Doctor Music no va ser qui es va posar en contacte amb el consistori, va intentar posar-se en contacte aquest dimarts amb el promotor que havia fet la proposta, però li va resultar “impossible” parlar amb ell. Per aquest motiu, ha donat “les relacions per esgotades” i ha cancel·lat la reunió prevista per aquest dimecres.

L'Ajuntament lamenta en la nota “les males interpretacions que s'han fet de la informació d'aquest concert i la distorsió mediàtica de les declaracions”. Al mateix temps, reitera que “en cap moment” es va donar per feta la celebració d'aquest concert al municipi. “Un esdeveniment que ara per ara està descartat per l'equip de govern”, conclou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia