Cinema Estrena

BREUS D'ESTRENA / B.S

Edificio España
Direcció: Víctor Moreno Gènere: documental País: Espanya, 2013
La Sala Zumzeig de Barcelona és l'escenari avui i demà (20 h) de la projecció d'aquest documental sobre l'emblemàtic edifici madrileny i d'un col·loqui amb el director. Durant un any, Víctor Moreno va enregistrar el procés de buidat de l'edifici, amb l'objectiu de fer-hi unes reformes que mai no es van arribar a dur a terme. L'edifici ha esdevingut tot un símbol de la crisi.
Por un puñado de besos
Direcció: David Menkes Interpretació: Ana de Armas, Martiño Rivas, Marina Salas, Megan Montaner Gènere: drama País: Espanya, 2014
Adaptació d'una novel·la de l'escriptor català Jordi Sierra i Fabra, una idíl·lica història d'amor d'una noia i un noi narrada amb estètica publicitària. Planteja el tema de si un grapat de petons ens poden canviar per sempre i, més en general, parla de la complexitat de les relacions humanes.
Antonio Vega: tu voz entre otras mil
Direcció: Paloma Concejero Gènere: documental musical País: Espanya, 2013
El compositor i cantant Antonio Vega (1957-2009), una de les veus més rellevants del pop espanyol dels vuitanta, va ser entrevistat diversos cops per l'escriptor Bosco Ussía. Aquest material ha estat la base d'un retrat íntim de la documentalista Paloma Concejero, que revela facetes seves desconegudes.
Hiroku: Defensores de Gaia
Direcció: Saúl Barreto Ramos, Manuel González Mauricio Gènere: animació (ciència-ficció) País: Espanya, 2013
Producció animada nominada als darrers Goya, que suposa el debut en el llargmetratge dels seus dos directors. Es tracta d'una història postapocalíptica, ambientada el 2122, després d'un cataclisme planetari. Un grup de joves s'amaga sota el Teide i lluita contra una corporació dirigida pel malvat Kane.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia