cultura

Il Balletto di Siena, a Girona amb nous valors

Actua diumenge al Municipal, amb uns vuitanta alumnes de dansa de tot l'Estat

Il Balletto di Siena, una companyia italiana de dansa fundada l'any 2011 pel coreògraf Marco Batti, representarà diumenge al Teatre Municipal de Girona l'espectacle Reshimu, una proposta innovadora que conjuga experimentació i tradició en el llenguatge de la dansa. (19 h, de 12 a 25 euros). La companyia ha convidat uns vuitanta alumnes de dansa de tot l'Estat a compartir un cap de setmana de formació.

Il Balletto di Siena ha organitzat per dissabte al Municipal una classe magistral per a uns 35 estudiants de dansa de les comarques gironines inscrits prèviament a través d'internet. Els alumnes tindran l'oportunitat de compartir experiències i coneixements durant un matí amb els ballarins de la companyia. Les inscripcions encara són obertes.

Al final d'aquesta classe magistral, Batti escollirà uns quants estudiants perquè acompanyin Il Balletto di Siena en l'espectacle que presentarà diumenge, amb una peça curta que interpretaran després de Reshimu.

Il Balletto di Siena va estar durant els mesos de març i abril d'aquest any fent el Tour Audicions Spain, on van seleccionar fins a una cinquantena d'estudiants de localitats com ara Sevilla, Màlaga, Burgos, Gijón, Elx, Alacant, València i Manresa, que aquest cap de setmana també seran a Girona.

Reshimu, inspirat en la cultura hebraica, vol ser una reflexió sobre “allò que queda”, aquell residu inesborrable que perdura en el temps després d'una vivència o un moment especial, allò que retorna amb un perfum, una cançó o una sensació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia