cultura

La cinquena aula musical de la Selva serà a Riells i Viabrea

Riells i Viabrea tindrà aquest any una aula musical de la Selva (AMLS) i s'afegeix a la llista de municipis de la comarca amb aquest espai, segons informa el Consell Comarcal. Riells serà el cinquè poble de la Selva amb AMLS.

La iniciativa de les AMLS es va posar en marxa el setembre del 2012. El curs 2012/2013 va anar adreçada a nens de quatre a onze anys amb ensenyaments de nivell elemental als municipis d'Amer, Riudellots de la Selva i Vilobí d'Onyar. L'any passat s'hi va afegir Hostalric i ara ho farà Riells i Viabrea.

El model aplicat a la Selva és el mateix que s'aplica des de fa més de vint anys a la comarca del Gironès, i el gestiona el Consell Comarcal. S'hi poden aprendre a tocar, entre molts altres instruments, el flabiol, el tamborí, el saxòfon, el clarinet, el contrabaix, el trombó, la trompeta i el violí. En total, més de vint.

El període d'inscripció serà del 26 de maig al 13 de juny mitjançant el web www.amls.cat. Per a més informació, cal adreçar-se als ajuntaments dels cinc municipis o bé al Consell Comarcal de la Selva. El lema del nou curs de l'AMLS és Vine a fer música amb nosaltres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia