Altres

La música avançada per a tothom, al Port de la Selva

Sónar Kids celebra aquest cap de setmana la seva tercera edició a la localitat empordanesa, amb moltes activitats familiars gratuïtes

Avui hi actuaran DMK, Markooz i Pau Riba i els 40 Gripaus

Youtube els ha llançat a la fama per les seves personals versions naïf de clàssics de Depeche Mode com ara Everything counts i Enjoy the silence, però ahir es va poder veure per primera vegada en directe a Europa el grup format per Dicken Schrader i els seus dos fills petits, Milah i Korben, és a dir, DMK. El debut europeu d'aquest singular trio procedent de Bogotà (Colòmbia) va tenir lloc al Sónar Kids, que aquest cap de setmana omple el Port de la Selva de música avançada per a tots els públics. Avui, DMK tornarà a actuar al Sónar Kids, concretament a l'escenari del moll d'en Balleu, a dos quarts de dues del migdia.

A diferència del seu germà gran, el Sónar barceloní, que tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de juny, el Sónar Kids és un festival 100% diürn per raons òbvies, amb tallers per a la mainada de discjòquei (Sigues Dj per un dia), de percussió o de reactable, el ja famós instrument interactiu creat per un grup de recerca de la Universitat Pompeu Fabra i popularitzat per Björk. L'escola gironina de música avançada i so Eumes també participa en les “experiències creatives” del Sónar Kids.

El programa d'actuacions d'avui també inclourà, a més de DMK, els Fantastic Plastic Dj's (12 h), amb els seus “hits d'avui i de sempre”; Markooz, primer campió estatal de beatbox (13 h); Pau Riba i els 40 Gripaus, un projecte molt lúdic per celebrar els quaranta anys de l'edició del disc Jo, la donya i el gripau (15.30 h), i una classe magistral de street dance a càrrec de Brodas Bros, uns habituals del Sónar Kids, un festival gratuït que crea nous públics per a la música del futur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Cultura

La Casa dels Gegants de Cardona serà realitat al primer semestre de 2025

Cardona

El Marrameu, una jornada festiva que reivindica la cultura i la tradició el 28 de setembre

PALAFRUGELL
llibres

Quatre dones, llegendes i redempció a Formentera

barcelona
nomenaments

Josep Maria Carreté, gat vell de la gestió cultural pública, nou secretari general del departament de Cultura

barcelona
música

Carlinhos Brown actuarà amb Chambao el 12 de setembre a Barcelona

barcelona

‘Blanes Talent Fest’, una nova iniciativa cultural per a artistes professionals i entitats de Blanes

BLANES
MÚSICA

Oasis anuncia el seu retorn

BARCELONA
Rogeli Herrero
Músic de Los Manolos i biògraf de Peret

“Peret, l’any 1974 a Eurovisió, es va trobar entre dos focs”

Barcelona
Cultura

La Colla Vella recupera la tradició d’anar amb carro a Vilafranca per Sant Fèlix

Valls