Cinema Estrena

BREUS D'ESTRENA / b.s

Maléfica
Maleficent
Direcció: Robert Stromberg Interpretació: Angelina Jolie, Elle Fanning, Imelda Staunton Gènere: Fantasia País: EUA, 2014
Aquesta mena de spin-off de La bella dorment agafa el personatge de la 13a fada, la que s'obliden de convidar al bateig de la princesa Aurora, i explica la seva història. Angelina Jolie fa aquest paper de malvada, en la línia d'altres estrelles femenines quan s'acosten als 40.
Dragon Ball Z: la batalla dels déus
Dragon Ball Z: Battle of Gods
Direcció: Masahiro Hosoda Gènere: animació (aventures) País: Japó, 2013
Tot i que es tracta del 18è llargmetratge de cinema de ‘Bola de drac' que es produeix, és el primer que arriba als cinemes catalans (i a una pantalla de Mallorca) en versió doblada al català. Son Goku, Vegeta i els altres guerrers de l'espai s'enfronten al déu de la destrucció, Bills.
Al filo del mañana
Edge of tomorrow.
Direcció: Doug Liman Interpretació: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, Brendan Gleeson, Jonas Armstrong Gènere: ciència-ficció País: EUA, 2013
Doug Liman (la saga Bourne) i Tom Cruise són al capdavant d'un film amb la premissa d'‘El dia de la marmota' aplicada a la ciència-ficció: el dia que un guerrer mor lluitant contra uns àliens es repeteix un cop i un altre i ell va rectificant.
Amor sin control
Thanks for sharing
Direcció: Stuart Blumberg Interpretació: Tim Robbins, Gwyneth Paltrow, Mark Ruffalo Gènere: comèdia dramàtica País: EUA, 2012
Director de films com ‘La vecina de al lado' o ‘Los chicos están bien', Stuart Blumberg ha buscat actors de renom per a una barreja de comèdia romàntica i drama. La premissa: tres amics intenten superar amb èxit una teràpia contra l'addicció al sexe.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia