cultura

Revela-T fa de Vilassar de Dalt la seu de la imatge analògica

El festival s'autoproclama únic al món en el sector i convida Gabino Diego

Vilassar de Dalt s'omple aquest cap de setmana de professionals i aficionats a la fotografia analògica en la segona edició del festival Revela-T. La cita, que guanya en nombre d'activitats i també en nivell de participació, es va inaugurar ahir amb exposicions a Can Manyé i a Can Rafart, i una instal·lació a la sala de plens de l'Ajuntament obra de Faustino Luciano que va convertir l'espai en una gran càmera estenopeica.

Els organitzadors del festival destaquen que el programa està farcit d'ofertes atractives com ara exposicions, conferències, tallers, una fira comercial on els autors podran vendre la seva obra, trobades de col·lectius especialitzats i un fotomercat. Com a novetat d'aquest any s'ha buscat la complicitat dels comerços perquè facin dels seus aparadors escenaris de microexposicions. També hi exposaran els escolars del municipi, que al mes d'abril van fer un taller de càmera estenopeica.

En el festival, hi prendran part noms molt reconeguts en el món de la fotografia analògica, com és el cas d'Alfonso de Castro, i un dels principals reclams serà la presència de l'actor Gabino Diego, que parlarà de la seva faceta de col·leccionista. Posteriorment a la jornada de treball d'aquest dissabte, el Revela-T oferirà la seva part més lúdica amb una festa de música i teatre al parc de Can Rafart.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia