cultura

Els curtmetratges aterren a Pineda

Avui s'estrena un festival amb participants de 44 països diferents

Es vol recuperar la projecció de cinema estable

L'Associació Cinemart de Pineda, amb el suport de l'Ajuntament i altres entitats, inaugura avui el primer festival internacional de curtmetratges que es fa al municipi i en què participaran treballs de més de quaranta països d'arreu del món. L'entitat, que fa més d'un any que treballa en l'organització, ha acceptat 210 originals, dels quals ha fet una tria de trenta, que seran els que es projectaran fins al dia 28 a la sala polivalent de la biblioteca Serra i Moret.

El portaveu de l'organització, Emili Biosca, explica que la voluntat de l'entitat és aconseguir que Pineda de Mar sigui un referent per als cinèfils de tota la comarca. L'objectiu a mitjà termini, però, és recuperar espais de projecció estables, tant al centre de la població com al barri del Poblenou. “El tancament del cinema Delfos el 2004 va significar un cop dur i volem recuperar-ne l'esperit”, assenyala. Els locals proposats són la mateixa sala polivalent de la biblioteca Serra i Moret i el futur centre cívic del Poblenou. El festival s'obrirà amb una cercavila i projeccions a l'aire lliure a la plaça Espanya, i es tancarà amb l'acte d'entrega de premis als guanyadors del certamen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia