Cinema Estrena

Estrena

B.S

Dòlars, explosions i testosterona

Amb Terminator: Genesis, que ja s'està rodant i s'estrenarà el 2015, Arnold Schwarzenegger torna a la saga que el va fer famós. Mentre, segueix estrenant pel·lícules sense grans ambicions artístiques i amb resultats de taquilla i crítiques que el situen més aviat a la part baixa de la taula. Sabotage no ha canviat aquesta tendència, tot i que està dirigida per David Ayer, cineasta que va obtenir un cert reconeixement per Día de entrenamiento, que li va valer un Oscar a Denzel Washington. L'argument del seu nou film gira al voltant d'un corrupte equip d'elit de la DEA, el cos policial nord-americà que lluita contra el tràfic de drogues, dirigit per Arnold Scharzenegger. Després d'apropiar-se d'un munt de diners en una operació i repartir-se'ls, els seus membres comencen a aparèixer assassinats.

A més d'obtenir uns ingressos en taquilla als EUA molt per sota dels diners que va costar, Sabotage és una pel·lícula d'acció frenètica i excessos visuals que ha estat criticada per l'escassa profunditat psicològica dels personatges o per abusar de la violència. “Indiscutiblement la pel·lícula més violenta de l'any i discutiblement la pitjor”, escrivia el crític de USA Today. Hi ha qui defensa, però, que tampoc no està tan malament... per tractar-se d'una pel·lícula d'Arnold Schwarzenegger. Definitivament, l'actor necessita fer un tomb a la seva carrera.

Sabotage
Direcció: David Ayer Intèrprets: Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, Olivia Williams, Terrence Howard Gènere: acció Any: EUA, 2014


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Sabotage

«Sabotage»

Gènere: Thriller
Direcció: David Ayer.
Intèrprets: Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]