cultura

La revista ‘Alberes' celebra els cinc anys amb un acte a Vilajuïga

La revista Alberes compleix cinc anys i ho celebrarà avui, dissabte, a dos quarts de vuit del vespre amb un acte al mas d'en Satlle del celler Espelt, de Vilajuïga, lloc on es va presentar el seu primer número. Durant l'acte també es presentarà el número onze de la revista, que conté un dossier monogràfic dedicat al món de la caça.

En l'acte d'avui hi seran presents diverses persones involucrades en el projecte de la revista, com ara Àngel Madrià, el director d'Editorial Gavarres, l'empresa editora de la revista, i Xavier Soy, vicepresident segon de la Diputació de Girona. Per amenitzar l'acte, hi actuarà el grup musical Mata de Jonc, i l'empresa Teix Bruc, de Vilabertran, col·laborarà en l'escenografia.

Durant la presentació hi haurà la possibilitat de fer una subscripció per un any, al preu habitual de 16 euros, i d'emportar-se de regal una ampolla de vi blanc Vailet, del celler Espelt.

Finalment, hi haurà un sopar de pa amb tomata i embotit acompanyat amb vi del celler Espelt.

La revista ja està preparant el proper número, que sortirà a finals de gener de 2015, amb un monogràfic sobre el món del blat, la farina i el pa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia