cultura

Els Amics de les Arts fan barri

La relació d'Els Amics de les Arts amb els escenaris és bidireccional. Els agrada ser damunt de l'escenari per actuar i també els agrada sentir-se espectadors. Totes dues coses les podran compatibilitzar amb la iniciativa EnciSAT!, que proposa un concert musical al Sant Andreu Teatre (SAT!) cada mes al llarg de tota una temporada. El concepte d'aquests concerts és fer una activitat en què el barri de Sant Andreu se senti implicat; no debades, Els Amics assagen en aquest barri barceloní, hi tenen la seva oficina de management i fins i tot un dels membres hi viu. Però aquesta voluntat popular no queda tan sols en una qüestió de veïnatge. L'entrada no costarà més de 12 euros i al final de l'actuació, al vestíbul del SAT!, es podrà prendre una cervesa i menjar una hamburguesa a un preu mòdic, gràcies al patrocini d'Estrella Damm i l'empresa càrnia Natrus. “Volem que es pugui passar una nit de concert, sopar i copa per no més de 20 euros”, van explicar ahir. Com a valor afegit les hamburgueses Natrus, elaborades a la Vall d'en Bas, només utilitzen un tipus de conservant natural elaborat amb un producte làctic. Però si economia i gastronomia sana no fossin prou estímul, els músics que hi actuïn es quedaran a conversar amb el públic un cop s'acabi l'espectacle, que habitualment se celebrarà en divendres.

Els Amics de les Arts encetaran el festival que promouen el 18 de setembre. Ho van anunciar ahir al migdia, quatre hores abans que s'esgotessin les entrades que es van posar a la venda al web del SAT!. El 3 d'octubre sortirà a escena Joan Dausà; el 7 de novembre, Sara Pi, i el 5 de desembre, Oques Grasses, un grup festiu al qual s'haurà d'escoltar assegut en una butaca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia