La XV edició del FRA d'Alaquàs tanca amb gran èxit de participació

Milers d'amants de la música rock presencien les actuacions de Black Lips, The Pinker Tones, Cycle i Indefinits

El Parc de la Sequieta ha acollit un any mes el Festival Rock d'Alaquàs (FRA), un certamen que s'emmarca dins les Festes Majors i que ja ha arribat a la seua edició número 15. Un nombrós públic va omplir el recinte i va ballar i escoltar la proposta artística oferida per l'Ajuntament de manera gratuïta, fidel a la filosofia que ha seguit des de la seua creació.

Els primers a actuar van ser els grups locals. la formació valenciana d'Alfafar, Indefinits van ser els primers a xafar l'escenari on al llarg de 35 minuts van oferir el seu repertori, íntegrament en valencià i acompanyats de la dolçaina. Els següents van ser els alaquasers Mosex, que va posar la nota pop al festival. La seua vocalista Arantxa va emocionar el públic amb la seua potent veu.

A continuació va actuar el grup Cycles amb el seu nou projecte Sleepwalkers. Un espectacular so, un format electrònic pròxim al rock i lletres magnètiques sonaren amb força. El grup internacional del cartell del FRA, Black Lips, van captivar el públic amb el seu rock psicodèlic característic i el garage rock amb influències del blues, del doop-wop, el contry i el punk. I per posar punt i final al 15é certamen del FRA van actuar The Pinker Tones, provinents del barri de Poble Nou. Van fer vibrar al públic amb la seua característica barreja d'estils amb una base de música electrònica i tendències que van des del pop a l'Indie. Un grup que va fer ballar i cantar els assistents, que donaren una gran resposta a tots els grups durant les més de sis hores que va durar el festival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.