cultura

Ple total, en la 15a Nit d'Il·lusió de Xevi

Valérie, Pilou, Txema, Les Alciati, Vittorio Marino i Zuk & Silhouette, avui a la gran gala màgica de Santa Cristina

La Nit d'Il·lusió de Santa Cristina d'Aro, organitzada i conduïda per Xevi, celebra avui la quinzena edició amb els seu cartell més complet, que inclourà dos números més del que és habitual. La gran gala màgica d'estiu de la Costa Brava tindrà lloc a l'Espai Ridaura (22.30 h) i les entrades ja s'han exhaurit.

La 15a Nit d'Il·lusió té un cartell molt internacional i variat en tècniques màgiques. L'encarregat de tancar la gala serà el parisenc Pilou, gran premi mundial de la Federació Internacional de Societats Màgiques (FISM), amb el seu sorprenent número de manipulació de cartes i altres objectes. També hi actuarà la francesa Valérie, dona pionera en el món de la màgia, que ha actuat durant llargues temporades a Las Vegas.

Des de l'Estat francès també arriben Antoine i Sandra Alciati, que avui oferiran dos números, un de coloms i un altre de grans aparells, i els autòmats màgics Zuk & Silhouette, que han substituït els inicialment anunciats Kenris & Aurélia. El jove Txema completarà el cartell d'aquesta 15a Nit d'Il·lusió, amb set números i les sempre divertides presentacions de Xevi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.